Over ons

Onze troeven:

  • ALL INTERIORS zorgt voor een persoonlijke begeleiding van ontwerp tot realisatie.
  • Wij maken unieke ontwerpen, geen toonzaalmodellen. Alles is 100% maatwerk uit eigen atelier.
  • Er is een uitgebreide keuze aan materialen en afwerkingen.
  • U kan bij ALL INTERIORS terecht voor uw volledige interieurproject, van ontwerp tot realisatie. En dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Heeft u reeds een ontwerp, dan helpen we u graag verder om dit te realiseren binnen uw budget.
  • Door de integratie van de interieurafdeling in onze algemene schrijnwerkerij zorgen wij ook voor de volledige afwerking van uw interieur. Binnendeuren, radiatoromkastingen, raamtabletten, gyprocwanden en MDF omkastingen behoren tot de mogelijkheden.

 
Onze werkwijze:
Op afspraak komen wij bij u langs en bespreken het interieur project naar stijl, indeling, gewenste materialen en budget. Vervolgens gaan wij aan de slag en zoeken voor u de juiste materialen en kleuren uit en maken een eerste ontwerp in digitale vorm. Wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp en de kostprijs, gaan de zaakvoerder en zijn team over tot de productie van uw meubilair. Het meubilair wordt in ons eigen atelier vervaardigd. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de uitvoering hebben wij het volledige overzicht over uw project en heeft u contact met een minimaal aantal personen.
Contacteer ons hier voor een afspraak. 

passie voor hout